U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Na studies in Rotterdam en Amsterdam (Algemene Economie) en Italië (MBA aan de Bocconi Universiteit van Milaan) heeft Tjebbo Kessler een loopbaan bij een investeringsbank (NIBC) doorlopen. In 1999 heeft hij zich zelfstandig gevestigd als adviseur op het gebied van Business Development & Finance voor het MKB. Vanaf 2007 is hij tevens freelance actief als hogeschool docent.

De recentere studies in Rotterdam (Master of Financial Planning aan de Erasmus Universiteit) en Amsterdam (Master of Financial Analysis aan de VU) hebben een breed en diep inzicht verschaft in de problematiek van Personal Finance waardoor de focus meer op begeleiding kwam te liggen. 
 
Sinds 2014 heeft Tjebbo zich als coach gespecialiseerd. Vanaf 2015 volgde een NLP coaching opleiding die aanvullend inzicht verschaft en een vruchtbare benadering biedt voor coaching en begeleiding. Zakelijke betrokkenheid bij diverse teams met activiteiten in binnen- en buitenland overtuigde in toenemende mate dat voor het bereiken van succes expertise en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Na jarenlange begeleiding van studenten volgde daarom de coaching van (jong) volwassenen en ondernemers o.a. geïnspireerd door benaderingen als DISC, de kernkwaliteiten van Ofman en de Socratische Methode.

 

Naast zijn commerciële activiteiten is Tjebbo freelance hogeschooldocent op het gebied van Finance en Business (Financial Management, Entrepreneurship, Innovatie, Business Modelling). Hij woont samen en heeft 2 studerende dochters. Hij heeft het NRC en het FD op de smartphone en kijkt graag naar Nieuwsuur. Hij houdt kantoor te Den Haag.